Amanda sminkar

Brushes

28 oktober, 2015

28930-img-8245
Hej på er! Här har ni två utav mina senaste tillskott i borst-familjen! Jag är alltid på jakt efter den perfekta foundationborsten, och jag tror att jag kan ha hittat den! Har även en ny favorit till att applicera rouge! Hehe som ni ser så orkade jag inte riktigt tvätta dem inför bilder, men men 😉

28930-img-8247

Bägge borstarna kommer från Morphe Brushes. Jag har sen tidigare ett gäng andra borstar där ifrån också, så jag visste att det var bra penslar jag beställde! Denna foundationborsten är life kompisar! Den är fet, tjock och fantastisk. Den jobbar in allt så fint i huden och lämnar en felfri hud. Det går så snabbt att applicera och du behöver inte vara rädd för att få borst-ränder/märken i ansiktet efter att du använt den. Den är mitt liv för tillfället! Denna heter M439. Du hittar den HÄR.

28930-img-8251

Min nästa favorit är denna! Den heter så mycket som E4 och är fantastisk till rouge eller solpuder. Den är snedskuren och väldigt fluffig och lätt, vilket gör att rouget ser väldigt naturligt ut på, men man kan samtidigt packa på rejält på borsten och få mer pigment om man vill. Perfekt storlek och jag älskar att skaftet är långt! Du hittar den HÄR.

En sak jag älskar med Morphe är att de har bra kvalitetsborstar till sååå bra pris!

    Leave a Reply