Amanda testar Skönhet

Exit HairCare

24 november, 2015

Exit Haircare

Har ni hört talas om Exit HairCare? Det hade knappt jag heller innan detta trillade ner i brevlådan, men om du frågar företaget själva så är det en serie hårprodukter med rätt konsistens, styrka, arom och framförallt pris. De är kända för sina schampoo och balsam som är fullproppade med härlig arganolja som gör håret mjukt och starkt.

Jag har fått hem deras schampoo och balsam, torrschampoo samt saltvattenspray. Tanken är nu då att jag ska testa dessa produkter under några veckor, och sedan återkomma med en rättvis recension! Hur låter det?

Är du nyfiken och vill kik lite på produkterna kan du klicka här så kommer du till deras hemsida.

Detta inlägg är publicerat i samarbete med en PR-byrå eller ett företag. Det är dock ingenting som påverkar mitt omdöme av produkten/produkterna. Läs mer i min PR-policy.

    Leave a Reply