Vardag

Bildbomb från Dbexpo 16

11 januari, 2016

DBexpo 001

Tänkte slänga upp några bilder från Daisy Beauty Expo 2016 som jag var på i lördags. Tog så himla mycket bilder och vill typ visa upp alla, haha. Men jag får köra lite i omgångar, så det inte blir ett kilometer långt inlägg!

Överst ser ni i alla fall Lórèals underbara rum. Det gick i riktig Marie Antoinette-anda och jag ville ta med mig både blommorna och inredningen hem, haha. Men om vi nu ska prata om deras nyheter, så är jag supertaggad! De har hoppat på trenden och tagit fram en ny cusion-foundation som ska ge mycket lyster och den ska även vara bra täckande. Vi hittar även en ny mascara samt en ny brynprodukt. Självklart kommer jag visa upp dessa produkter mer i separata inlägg.

DBExpo 001

Sen fick jag och Rebecka våra hår stylade utav fantastiska Maja på Björn Axen. Kolla på min sjuka fläta hon bara slängde ihop på typ 15 minuter?! Haha jag sa rakt ut till henne att jag kommer ringa henne när jag gifter mig, så att hon får göra min bröllopsfrisyr. Hon var så himla mysig och duktig verkligen!

    Leave a Reply