Skönhet Vardag

Tävling

22 januari, 2016

Tävling

JAAAAAAAAAA äntligen dags för en ny tävling här på bloggisen! Idag har jag fått äran att i samarbete med Personligalmanacka tävla ut en väldigt personlig almanacka (hehe). Ovan ser du en bild på hur min almanacka ser ut, och jag älskar den! Det är ett tryck från Svenskt tenn (haha nörd) och ah, den är bara så fin.

Tävling 002

Jag gjorde ju ett inlägg innan jul där jag visade upp precis hur min almanacka ser ut innuti, och du som vinner, kommer att få designa helt själv hur din almanacka ska se ut, både framsida, insida och baksida! Vill ni kicka mer på inlägget jag skrev om min almanacka kan ni klicka häääääär.

För att det ska kunna kallas tävling måste man ju ha tävlingsregler:

  • Följ mig på instagram (amandasvensson.se)
  • Lämna en kommentar om vad du tycker måste finnas med i en almacka
    (exempel: lista över läxor, träningsschema, rutnät osv)
  • Glöm inte ange din mailadress samt ditt instagram-namn så jag kan se om du följer mig!

Tävlingen avslutas fredag 29/1 på kvällen.
Puss och kram, och may the odds ever be in your favour <3

* Inlägget är i samarbete med Personligalmanacka.se

    Leave a Reply