Amanda sminkar

The original Beautyblender

31 januari, 2016

*Detta blogginlägg innehåller Affiliatelänkar.

Beautyblender 001

Vill ni veta en lite sjuk grej? Jag har aldrig testat beautyblender. Eller jag har länge använt Real Techiques Miracle Complexion Sponge (som i princip ser likadan ut), och deras svamp älskar jag. Jag har dock känt att jag vill testa orginal-beautyblendern! Så i samarbete med Nordicfeel har jag nu fått testa denna omtaade svamp!

Beautyblender 002

Beautyblendern ska användas fuktig, detta gör du lättast genom att spola den under vattenkranen och sen krama ut vattnet så att den endast är fuktig. Som ni ser på bilden ovan så blir svampen nästan dubbelt så stor när den är fuktad.

Jag gillar att applicera både foundation och concealer med en makeupsvamp, och jag kan ärligt säga att jag inte ser någon större skillnad på Real Techniques och Beautyblendern. Bägge två är enligt mig super!

Ni hittar Beautyblendern här.

*Detta är ett inlägg i samarbete med Nordicfeel, jag har alltså inte betalat för produktera, men det är inget som påverkar mina åsikter.

    Leave a Reply