Okategoriserade

Nude Air Glowing Gardens by Dior

12 februari, 2016

IMG_0165

På Daisy Beauty Expo 16 var Dior där och visade upp nyheter, där fanns bland annat denna diamant. Jag visste med en gång att jag var tvungen att ha den, och de sa till mig att den skulle komma till Kicks veckan därpå. Haha jag var som en hök på min kollegor på Kicks och sa till alla att de måste ringa mig så fort den kommer in. Jag väntade och väntade, ingen highlight… Men så kom den in på webben tillslut, och jag klickade hem den fort som tusan. Haha, tänk vad man gör för lite smink 😛

IMG_0169

Detta är i alla fall från deras nya vårkollektion Glowing Garden Collection och highlightern heter ”Nude Air Glowing Gardens”. Den kom i två nyanser; Glowing Pink och Glow Nude, jag har den förstnämnda som drar lite mer åt rosa. Den är så himla himla fin och man kan själv välja om man vill ha en Bam-in-your-face-highlight eller en lite mer naturlig glow. Den är inte för rosa utan den är bara helt perfekt.

Tyvärr är den slutsåld på kicks.se men den kan finnas kvar på vissa Kicksbutiker samt Sephora. Priset för denna är 600:- och du hittar den här.

    Leave a Reply