Skönhet Vardag

Selma City Spa med Nivea

16 mars, 2016

IMG_0192

Som jag sa igår så begav jag mig till Stockholm tidigt som tusan, för att träffa Nivea och PratPr för en lyxig spadag på Selma City Spa. Alla var så himla gulliga och jag blev så bra bemött verkligen!

IMG_0196IMG_9100
Jag började dagen med att bada i deras utomhus pool som var över 30 grader varm, så skönt! Jag kom dessutom först, så jag hade hela poolen för mig själv!

IMG_0199
IMG_0209
Satt inne i relaxen i en superskönt vaggande stol, med musik och åt massa frukt.

IMG_0205
Efter en uuuuunderbar ansiktsbehandlning med produkter från Nivea var jag len som en bebisrumpa i ansiktet. Var inte långt ifrån att jag somnade under behandlingen, haha.

IMG_0217 IMG_0219
Jag fick även sitta ner själv med Nivea-teamet och se de nya produkterna som de tagit fram! Jag älskar att allt var så personligt och de tog sig tid att prata med en åt gången! Man kände sig verkligen speciell! På bilden ser ni en spillans ny produkt, och jag kommer visa upp allt jag fick med mig hem senare, så håll utkik 🙂

Tusen tack till Nivea och speciellt Matilda på PratPr som har tagit sååå bra hand om mig från dess att jag blev injuden till att jag åkte hem! Tack för att ni bjöd med mig på denna underbara dag <3 Det var minst sagt behövligt med en spadag!

 • Reply
  Bex Beauty
  16 mars, 2016 at 12:38

  Men åh, så lyxigt! Avis?

  • Reply
   Amanda S
   16 mars, 2016 at 12:39

   Va såååå härligt verkligen? kram

Leave a Reply