Skönhet

Pasteller från Viva La Diva

23 mars, 2016

IMG_0227

Hej på er! Jag fick hem Viva La Divas nyheter i brevlådan förra veckan, och tänkte visa er dem! Har lite blandade känslor kring märket, då jag tycker det är tråkigt att de är sådana copycats av både The Balm och Too Faced… Men samtidigt är det ett bra budgetmärke!

IMG_0230
Först ut har vi två fina highlighters. En med guldiga och bruna toner och en med mer vit och rosa tonad. De är inte superpigmenterade, utan blir ganska diskreta på kindbenen (eller vart du nu vill applicera det).

IMG_0234
Viva La Diva hakar på contour-trenden och skapar en egen palett. Jag tycker denna är bra, du får både nyanser att ljusa upp med, mörka ner och även ett fint rouge. Den skimriga highlightern i kitet är i princip identisk med den lite guldtonade highlightern som ni ser på övre bilden.

IMG_0241IMG_0243
Ett gäng nya concealers lanseras också! Dessa kommer i pennformat, som du skruvar upp. Den kommer i tre olika nyanser, och alla är ganska gula i nyansen.

IMG_0248IMG_0249
Sist har vi deras nya brynprodukt: Eyebrow fine liner! Själva applikaton består av små små små hårstrån, så du ska kunna skapa fina brynstrån med hjälp av denna. Jag har testat denna ett tag nu, och det kommer komma upp en mer utförlig recension av denna snart 😉

Jag har tyvärr inga prisuppgifter på produkterna, men de finns på Åhlens nu!

*Pressutskick.

 • Reply
  Kohlers - Toppbloggare- Makeup Artist - Skönhet och livsstil
  25 mars, 2016 at 11:46

  Roligt pressutskick! Jag tror brynprodukten lär vara svår för nybörjare. Speciellt om man vill ha ett naturligt resultat. Det ser väldigt lätt målat ut! 🙂 Kram!

  • Reply
   Amanda S
   30 mars, 2016 at 11:39

   Ja det har du nog rätt i! Men med lite träning så blir resultatet superfint 😀

Leave a Reply