Vardag

Short hair don’t care

22 maj, 2016

IMG_0900

YAAAAS! Jag har äntligen gått och klippt av mig håret (och blivit några nyanser blondare)! Frisören kapade det precis ovanför axlarna, blekte längderna på håret rejält och la en lite mörkare bottenfärg så det ser lite mer naturligt ut, och la sedan en kall toning på det hela. Jag är så himla nöjd verkligen och jag har inte känt mig såhär snygg på SÅ LÄNGE. Ifall ni funderar på att klippa av er håret – gör det!

Jag klippte mig på Sax in the city här i Jönköping och Louise Sundhall var min frisör, för er som undrar! Så himla duktig är hon, så jag kan helt klart rekommendera er att gå till henne! <3

 • Reply
  Thuva
  22 maj, 2016 at 18:11

  Så fint!! Vart är din läpprodukt ifrån??

  • Reply
   Amanda S
   23 maj, 2016 at 22:41

   Tack! Det är ett liquid lipstick från nyx! ?

Leave a Reply