Vardag

Misslyckade campare

14 juni, 2016

IMG_1034

Haha alltså hörni, jag ska berätta om min jävligt misslyckade helg! Jag och Simon bestämde oss för att åka till Karlsborg och tälta en natt, mitt ute i skogen, bara för det är mysigt lixom. Så vi tog bilen och åkte mot Karlsborg, när vi åkt i ca 30 min inser vi att vi glömt alkoholen hemma (big no no) så vi fick vända hem och hämta den. När vi sedan anländer till Karlsborg hittar vi en perfekt liten glänta i skogen, tänder grillen, dricker nån öl var och börjar slå upp tältet. När vi nästan är klara med tältet inser vi att de små pinnarna att fästa i backen med fattas, vi kan alltså inte ställa tältet upp… Vi har dock redan druckit 2 öl var, och kan därmed inte köra bil, och börjar därmed planera att sova i bilen istället.

Under tiden vi börjar tänka om, hann 2 miljoner knott bosätta sig på våran lilla campingplats… Försökte man andas in med näsan fick man hela näsan full med knott = not so nice. Vi fick helt enkelt hoppa in i bilen och sitta där snällt fram tills vi kunde åka hem morgonen därpå. Vi hade varken batteri på mobilerna, ingen kortlek eller något annat att roa oss med. Vi satt i bilen från 20-08, det är tur att vi har en bil med stort bagage så vi kunde fälla ner sätena och sova där bak… Haha, det var helt igen-immat på rutorna när vi vaknade, så varmt var det.

Kan dessutom tillägga att när vi satt i bilen auto-låstes bilen efter några minuter, och så fort vi rörde på oss gick larmet igång… Vi fick alltså sova med en bildörr smått öppen, kändes sådär haha.

Hur har eran helg varit, haha?

    Leave a Reply