Vardag

Lördagskväll på akuten

19 juni, 2016

IMG_1081

Hallåsan såsan! Idag är det söndag och jag och Simon ska bara ta det lugnt och senare ikväll kommer Julia och Tobias hit på filmkväll, mys <3 Haha åh ni skulle varit med igår kväll under min och Simons händelserika kväll! Simon hade fotbollsmatch igår, som slutade med att han fick en rejäl smäll på foten, och senare på kvällen svullnade detta upp något kopiöst och han kunde inte riktigt stödja på foten. Efter lite googlande och efter att ha ringt runt till både jourcentralen och Simons brors flickvän Therese som är sjuksköterska, så tog vi oss in till akuten, haha. Vi var beredda på att behöva sitta där i minst 4 timmar, men efter 2 timmar var vi hemma! Simon fick dödsdomen ”jävligt stukad fot” och fick foten omlindad.

Av någon anledning går inte mina och simons helger som planerat riktigt… Hehehe (ping förra helgen)

På bilderna ovan ser ni iaf hur jag såg ut i torsdags när jag jobbade 🙂

    Leave a Reply