Skönhet

Behåll den kalla tonen på håret

29 juni, 2016

IMG_1145

Vill ni veta hur jag behåller en kall ton på min blonda kalufs? Cirka en gång i veckan använder jag Maria Nilas hårinpackning med lila pigment. Det bästa med den är att den dels ger en kall ton på håret väldigt snabbt, men även att den gör mitt hår supermjukt och friskt! Många andra produkter som ska ge håret en kall ton, gör ofta mitt hår torrt, men inte denna 😀 Jag har använt den flitigt i ett år nu, så jag kan verkligen rekommendera den!

Gör såhär:
1. Kleta in hela håret med Maria Nila Colour refresh i nyansen ”Pearl silver”. Håret ska vara helt torrt!
2. Låt verka i ca 5-10 minuter beroende på hur stor effekt du vill ha. Jag brukar ha i mitt 5 min.
3. Skölj ur, applicera schampoo och avsluta med balsam.
4. KLAR!

Du kan köpa Maria Nilas Colour Refresh på Lyko för 239kr.

*Produkten i inlägget har jag fått skickat till mig från ett PR-företag.

 • Reply
  Sanna | Beauty & Bride
  29 juni, 2016 at 11:47

  Alltså DAMN girl, du är så himla snygg i din korta frisyr!!!! Kan liksom inte riktigt sluta obsessa över det. ?

  • Reply
   Amanda S
   29 juni, 2016 at 13:33

   Haha åååååh vad fin du är!! Måste dock erkänna att jag trivs sååå bra i det, så skönt är det 😀 <3

Leave a Reply