Vardag

Vinnaren är korad

19 augusti, 2016

Vi säger grattis till Ebba Lind som är vinnaren i min tävling i samarbete med personligalmanacka.se 🙂 

Hoppas din mamma blir glad, det hade jag blivit! Håll utkik i mailen, det är dit presentkortet kommer! 

 • Reply
  Ebba Lind
  19 augusti, 2016 at 21:20

  Åh vad glad jag blir <3 Ett super stort tack 😀
  Det här blir en bra början på hösten/sensommaren. Jag tänkte beställa almanackan och sedan överraska mamma när den kommer hem. Jag tror att hon kommer bli superglad. Nu ser jag fram emot mer tid med henne och under höstens ritter med hästarna. <3

  Tack än en gång, jag tror inte att du förstår hur glad jag är<3

 • Reply
  Bex Beauty - pluggar till MUA i LA
  22 augusti, 2016 at 00:38

  Åh, grattis till henne! Verkligen en bra vinnare 🙂

Leave a Reply