Amanda testar Skönhet

Nyheter från Maybelline

28 september, 2016

img_1714

Maybellines paletter The nudes och the blushed nudes blev en superhit hos många, och de utöka serien med ytterligare en palett, denna gång i sann rock-anda. Jag vet inte om jag kan kalla detta för en nude-palett, möjligtvis den vänstra halvan av paletten… Skuggorna i paletten är ungefär samma kvalité som i de övriga nude-paletterna, de är varken bra eller dåliga. Jag tycker dock att den blå och lila skuggorna är väldigt fina!

img_1718

Nu över till årets besvikelse! Maybelline tänkte helt rätt, ”Matta läppstift är populärt, vi skapar egna matta läppstift!!!”. Det blev dock ett misstag, de är inte matta… Denna produkt hade varit klockren om de inte hade valt att kalla den för ”Matte”. Produkten är inte ens semimatt…? Tänk er en mousse, för precis så är dem i konsistensen. Jag har haft så många besvikna kunder på KICKS som kommit tillbaka och velat reklamera produkten, för att de trott att den ska vara matt. Nae Maybelline, döp om produkten eller gör om formulan!

Nja…. Jag kommer nog tyvärr inte att behålla någon utav dessa produkter. Synd Maybelline!

*Produkterna i inlägget är skickade till mig från en PR-byrå.

    Leave a Reply