Vardag

BeautyBoulevard Awards 2016

8 oktober, 2016

Den här fantastiska portalen som jag bloggar på, har för andra året i rad dragit igång Beauty Boulevars Awards! En tävling där de bästa av de bästa inom skönhet koras! Förra året fick jag äran att vinna kategorin ”Bästa kreativa sminkös”, herregud vilken lycka det var! Du kan nu nominera någon du tycker är värd lite extra uppmärksamhet i de olika kategorierna. Läs mer nedan för att få reda på hur!

I år har vi på BeautyBoulevard valt ut 10 olika kategorier som du kan nominera personer till. Kategorierna är bästa…

– Makeup artist
– Kreativa sminkös
– FX sminkös
– Hårblogg
– Nagelblogg
– Recensent
– Fotograf
– Youtube kanal
– Nykomling

För att nominera någon kan du hashtagga din nominering med #BBawards2016, du kan skicka in din nominering till BB’s snapchat (BBsverige), du kan skriva på BB’s twitter (BBsverige) eller skriva till BB på facebook (BeautyboulevardSe). Det viktiga är inte hur du nominerar, utan att du nominerar 😉 Ni kan nominera fram till 31 oktober.

Låt kärleken flöda, och självklart får man nominera sig själv!

    Leave a Reply