Vardag

Life Update

28 oktober, 2016

img_1735

Jag hinner inteeeeeee! Jag vet inte vad jag ska hitta på kompisar. Timmarna på dygnet räcker inte till, haha. Jag har gått ut på min tredje praktik nu och ska vara där i 5 veckor, vilket självklart är superkul! Tyvärr innebär det att jag inte har riktigt lika mycket tid över till bloggen…

Jag vill så gärna visa er massa fina produkter jag fått hem, meeeen när jag kommer hem vid fyra-halv fem så är det mörkt både ute och inne, jag är trött och har annat att tänka på än bloggen. Jag är nu ute på min tredje praktik, och förväntas även ta ännu mer ansvar över lektioner och planeringar. Jag trivs superbra på min praktikplats, och är i en årskurs 4 (med andra ord, full fart haha).

Sen håller vi ju också på med köksrenoveringen! Idag kom första leveransen med skåp och vitvaror, så efter helgen ska Simon satt upp köket vilket känns SÅ skönt. Vi räknar med att allt (in i minsta detalj) är klart inom 2 veckor. HALLELUJA. Men jag ville bara förvarna er om att jag inte kommer kunna prioritera bloggen nu i några veckor, men jag ska självklart göra mitt yttersta 🙂

 • Reply
  Sandra
  1 november, 2016 at 09:17

  Hej Amanda. Har du något tips på smink, är super känslig mot smink och behöver något märke som är perfekt till känslig och får ibland att ögonen svider. Ha en bra dag! ?

 • Reply
  nicolina viklund
  1 november, 2016 at 20:11

  Åh jag vet hur det känns med att dygnet inte har nog med timmar! Jag hoppas det lugnar ner sig för dig snart! KRAM!

  • Reply
   Amanda Svensson
   11 november, 2016 at 14:15

   Tack finis <3 haha jag känner mig som om jag vore levande död typ, hahah!

 • Reply
  Anna
  10 november, 2016 at 20:52

  Vad spännande med praktiken men förstår att det blir lite svårt att hinna med allt man skulle vilja. Vad kul med renovering =)

  • Reply
   Amanda Svensson
   11 november, 2016 at 17:27

   Ja precis, det är lite för mycket på en gång lixom 😉 Jaaaa, fast nu vill jag bara bli färdig, haha!

Leave a Reply