Vardag

Vårt nya kök

28 november, 2016

img_2133

Jag tänkte visa er lite bilder på vårt nya kök! Jag och Simon är så så så nöjda verkligen med allt. Jag minns att jag såg ett kök på Humphrey Munsons instagram, det var ljusgrått med mässingsdetaljer och öppna överskåp. Jag dog köksdrömmen och bestämde att ett liknande kök vill jag ha!

inspo

Jag började göra kollage och samla inspiration för hur jag (och Simon) ville ha det. Längst upp till vänster ser ni köket jag såg på instagram och jag är så nöjd över att jag behöll den tråden genom köket.

namnlost-2

Jag ritade upp köket i photoshop så som jag ungefär ville ha det. I slutändan blev det lite annorlunda, vi har tex ugn och micro över varandra samt bara ett högskåp till vänster. Jag och Simon tog med oss vår skiss till Marbodal och bad dem göra något liknande.

img_2113

Såhär blev slutresultatet! Vi valde att köket skulle svänga längs med fönstret, vilket det inte gjorde innan. Vi har också flyttat på vår kyl/frys som tidigare stod längs med väggen som nu står tom och har istället kyl/frys bredvid ugn och micro. Rummet ser så mycket större ut nu!

img_2121

Här ser ni det jag är mest nöjd över med köket! De öppna hyllplanen. Jag tycker det ser så lyxigt ut, och jag älskar att jag kan ställa lite finare porslin och fina skålar etc. Sen är ju mässings-blandaren från Tapwell to die for också 😉

Jag är mer än nöjd över att vi gjorde om köket! Vi köpte vårt från Marbodal, och det blev verkligen hur fint som helst. Går du i kökstankar så tycker jag helt klart att du ska genomföra det. Jag vill helst stå och koka grytor hela dagarna, haha!

 

 • Reply
  Sannas rum
  28 november, 2016 at 11:59

  Det är verkligen helt galet fint!

  • Reply
   Amanda Svensson
   29 november, 2016 at 20:53

   Tack finaste ❤️❤️❤️

 • Reply
  jenny karlsson
  29 november, 2016 at 17:52

  men ååååh gud så fint!!

  • Reply
   Amanda Svensson
   29 november, 2016 at 20:53

   Men åh taaaaack ?

 • Reply
  Malin
  30 november, 2016 at 12:45

  Jäklar så fint 😀
  trodde inte det kunde se sådär bra ut med öppnat skåp faktiskt, sparar detta inlägg inför våra köksplaner! 😀
  får man fråga va de kostade för er ?

 • Reply
  Min önskelista - Sannas Rum
  1 december, 2016 at 11:01

  […] ljusstakarna från Klong som jag verkligen, verkligen, verkligen blev kär i när jag såg Amandas nyrenoverade kök, alltså hjälp. Och lampan, som stått på min önskelista forever, kommer från […]

  • Reply
   Amanda Svensson
   6 december, 2016 at 21:42

   vad fin du är! KRAAAM

Leave a Reply