Vardag

Nu kör vi

20 december, 2016

Hej <3 Åh som jag saknat er och bloggen. Jag har levt lite i förnekelse kan man väl säga, och försökt intala mig själv varje gång jag uppdaterat bloggen under december att ”nu är jag redo, nu har jag lust att blogga igen”, fast att jag egentligen inte alls hade lust och ork.

Det har varit alldeles för mycket nu under December. Jag har varit ute på praktik, jag har jobbat, haft tentor och inlämningar och jag har dessutom dragit på mig en dunderförkylning… Och varje gång som det känts lite bättre på något av planen så har jag tänkt ”nu kan jag börja blogga igen!” fast att jag egentligen bara borde göra ingenting. Nu däremot, är skolan slut för den här terminen och jag tar jullov. Det ska bli så himla skönt, och för en gångs skull känner jag mig riktigt peppad och taggad på att få igång bloggen ordentligt igen!

So, are you with meeeeeee????

    Leave a Reply