Vardag

Daisy Beauty Expo 2017

15 januari, 2017

Halloj! Vilken helg jag har haft. I fredags kl. 05.45 satt jag på ett tåg på väg till stockholm för årets största beautymässa, nämligen Daisy Beauty Expo17 som arrangeras för 3 året i rad. Jag var där förra året också så jag visste att det skulle bli en galen helg, men de lyckades ändå slå mina förväntningar!

Vi började med att besöka Eucerin, ett märke som vuxit såå mycket i mina ögon under 2016. De pratade om sina fantastiska produkter som är fullproppade med hyaluronsyra som hjälper huden av behålla sin spänst. Jag fick bland annat med mig arbetsprover hem på en olja som jag är taggad på att visa er senare! Jag gjorde dessutom en hudskanning hos dem, och fick högsta betyg! En 10:a i fasthet och lagom nivå på fukt och talg, heja mig!

Det finaste och mest påkostade rummet/monter hade Lórèal! De hade skapat en våning i Frankrike, och jag bad dem komma hem till mig och styla haha. Vi ser massvis med nya produkter från Lórèal inom kort, ny hudvård, liquid lipsticks och rouge-paletter men det jag är mest taggad på är deras nya hårvårdsserie ”Botanical”. Håll utkik på bloggen för att läsa mer.

Jag, Amanda och Jenni traskade sedan vidare till Revlon som stod redo med locktänger och hårspray! Jag fick en suuupersnygg frisyr med mycket volym och lätta lockar som låg på mina axlar. Vi blev dessutom introducerade för deras nya hårvård som fanns anpassad för fler olika hårtyper. Jag fick med mig produkter för fint men tjockt hår.

Okej Makiash stod för kvällens snyggaste cupcakes! Efter att jag, Amanda och Jenni stått och dreglat över dem en stund tog vi faktiskt varsin, hihih… De var MUMSIGA. Makiash hade självklart smink där också haha, och alla ville testa deras populära transparenta löspuder. Ellos var också på plats och visade upp både smink, kläder och kroppsvård. Jag ääälskar Ellos läppglans samt kroppsserie i doften ”oat milk”, så jag fick med mig lite arbetsprover hem på det, hihi.

Alltså Dior… Det är något speciellt som händer med en när man stiger in i deras rum. Vi stod och dreglade över deras vårkollektion Gradation som fick mig att längta extra mycket efter våren. Den varma röd/orangea ögonskuggspaletten var helt underbar och deras nya läppstift var också SÅ fina. Vem tycker inte om Dior liksom…? Och just det, såhär snygga blev vi efter att vi blivit sminkade av Diors egna make up artister, FAB. Nämnde jag förresten att vi åt frukosy ihop med Farao Groth? Ja DEN Farao! Han är typ min idol..

Sedan gick vi in i ett väldoftande rum av passionsfrukt och hallon… Det var självklart Escada som visade upp sin senaste parfym. Den är söt, söt och återigen söt. I rummet fanns även Max factor och Lacost som visade upp nyheter!

Garnier alltså… De hade gjort så himla fint! Några skojade och sa att de återskapat edens lustgård men de hade verkligen det. Det var så himla fint! Jag slog mig ner i en skön stol och fick handmassage medans de berättade om sina nya produkter. Jag säger bara ”håll utkik”.

Apoliva hade skapat en superlyxig butiksmiljö i sin monter! De lanserar makeup för alla tillfällen, och jag tycker det är superkul. Designen är lyxig och stilren och produkterna ser jättefina ut. Tyvärr lyckades jag lägga ifrån mig min påse från dem med arbetsprover i, så jag fick inte med mig något hem… Kan säga att det är ett jobb i sig att bara lyckas få med sig allt hem från mässan….

Jag är en av de 2% i världen som fortfarande inte testat Olapex… Så jag slog mig ner hos dem och bad om en grundlig genomgång, så nu känner jag mig lite säkrare på vad det faktiskt gör. Jag fick även med mig hemma-behandlingen som arbetsprov så att jag också kan testa, jag är såååå taggad!

Palina lanserar hudvård! De har tidigare massvis med fint mineral makeup, men har nu utökat sitt sortiment med hudvård. Jag är spänd på att testa, speciellt en av deras skrubbar som heter ”Fairy scrub”. Ser ni förresten de avlånga vit/lila produkterna till höger? De ser jätte mycket ut som Tatcha Dewy Skin Mist som alla amerikanska beautyinfluencer använder hela tiden!!

Sist men inte minst hittade vi till Yves Rocher! De hade också det superfint med blomster överallt. Även här gjorde jag en hudanalys och fick beröm för min hy (som jag själv har svårt att förstå). Jag fick med mig ett skräddarsytt hudvårdskit utifrån min hud.

Jag vill tacka underbara Kicki, Krizz och Sam på Daisy Beauty för att jag fick vara med även detta år på årets största och roligaste skönhetsevent. Extra roligt i år var det också eftersom jag fick umgås med min supergulliga bloggkollega Amanda som bloggar här på Beauty Boulevard med mig! Och så fick jag lära känna Jenni, vilket var suuperkul 🙂

 • Reply
  Cajsa | Skönhet och Makeup
  15 januari, 2017 at 20:12

  Åh finaste tjejerna!! Det ser så drömmigt ut. Glad att ni hade kul ???

  • Reply
   Amanda Svensson
   16 januari, 2017 at 08:56

   Fina du!! Vi hade svinkul! Puss

 • Reply
  natalie
  15 januari, 2017 at 20:25

  Wow wow wow hur vacker är du inte dååå Mandyyyy <3

  • Reply
   Amanda Svensson
   16 januari, 2017 at 08:57

   Haha sötis ❤❤ du är väl snyggis om någon!

 • Reply
  Åsa Asplund
  16 januari, 2017 at 08:46

  Hej!!
  Jag skickar gärna Apoliva till dig om du vill! Maila asa.asplund@apoteket.se
  Vänligen, Åsa

 • Reply
  Jennie
  4 mars, 2017 at 22:43

  älskade att gå på detta!

Leave a Reply