Vardag

En helt ny blogg

20 juni, 2017

Hej loves! Välkomna till en helt ny blogg, för det är det faktiskt. Jag har en helt ny blogg, men har valt att behålla min gamla adress (amandasvensson.se) samt att importera alla mina gamla blogginlägg. Bloggen är dock helt annorlunda mot vad den tidigare varit, är du nyfiken är det bara att fortsätta läsa!

Ni som hängt med mig tidigare vet att jag innan hade min blogg på Beautyboulevard (världens bästa skönhetsportal). Jag har dock känt under någon månad att mitt skönhetsintresse börjat dala. Jag blir inte längre lika exalterad över allt smink som dimper ner i brevlådan och jag tycker inte smink generellt är så kul längre. Jag har istället fått ett större intresse för hudvård. Eftersom min förra portal var en skönhetssida skriver man enbart om just skönhet, och jag vill inte göra det längre.

Jag valde att avsluta min tid på Beautyboulevard och istället själv ha full kontroll. Jag skaffade en ny wordpressblogg och placerade den på en egen server. Detta betyder att jag själv kontrollerar allt och själv kan bestämma när, vad och hur jag vill publicera mitt material. Bloggen kommer fortfarande innehålla skönhet, för let’s face it, jag är fortfarande en junkie. Men jag vill även kunna uppdatera om min vardag, om resor, om matlagning och heminredning som är superstora intressen hos mig!

Jag hoppas att även ni tycker detta ska bli kul, och att ni vill fortsätta följa mig! Och har du inte följt mig tidigare, kanske du vill börja göra det nu 🙂 Puss och kram på er, ni är bäst!

 • Reply
  Sanna
  20 juni, 2017 at 16:40

  Stort lycka till, fina Amanda! Jag hoppas få se mer om inredning hihihi 🙂

  • Reply
   Amanda
   20 juni, 2017 at 16:42

   Tack bästa du!!! Jag lovar att inte göra dig besviken på den punkten 😉

 • Reply
  Malin
  25 juni, 2017 at 20:54

  Åh så glad jag blir 😀 underbart att se att det uppdaterats en hel massa här nu. Kram

  • Reply
   Amanda
   26 juni, 2017 at 11:29

   Glad jag blir av att höra!! Kram ?

Leave a Reply