Listor

9 jag

21 juni, 2017

Min kloka vän och bloggkollega Sanna ger mig alltid massa inspiration och jag tror aldrig någonsin att hon kommer drabbas av bloggtorka! Hon verkar alltid ha massa kreativa idéer på lager. Denna lista snodde jag alltså rätt av från henne, och jag skäms inte ens haha.

Jag älskar

Jag älskar…

Så mycket med livet! Min sambo, att bjuda hem mina bästa tjejkompisar på middag och bara mysa. Att min och Simons familj älskar att umgås och att vi för andra året ska utomlands ihop. Jag älskar också att klämma Simons pormaskar… Hehe

Jag saknar…

Det stora tjejgänget vi var förr på gymnasiet och det vi hade tillsammans, att få vara i ett annat land med bara Simon (vilket jag äntligen får vara i sommar!)

Jag önskar… 

Att jag ibland trodde mer på mig själv än vad jag gör. Att jag lite oftare ger mig själv en klapp på axeln och är stolt för det jag åstadkommit.

Jag brukar…

Sitta vid min dator och göra moodboards/kollage. Ska jag göra om något hemma gör jag alltid en moodboard över det först för att se hur jag bäst matchar osv.

Jag behöver…

Åka utomlands och få ligga på playan med en ljudbok i öronen. Nämnde jag att jag drar till Kroatien på måndag??? Hehe

Jag fick…

Aldrig äta vitt bröd/sockerflingor när jag var liten (Uppfödd på Lingongrova), så när jag och min kompis skulle gå till skolan ihop var jag alltid så avundsjuk för att hon åt på en bulle eller våffla på vägen… Haha

Jag blir glad…

Över min och Simons fina lägenhet som jag älskar så så mycket. Över att min tomatplanta överlevt och att det nu är röda små tomater på den!

Jag mår bäst…

Vid middagsbordet tillsammans med min familj eller goda vänner. I Simons famn eller när mamma Svensson masserar mina fötter. Mh mh mmmmm!

Jag längtar…

Precis som Sanna till midsommar som jag ska fira med min man hemma hos bästa Sofia och hennes sambo tillsammans med massa härliga människor. Jag längtar också efter den dagen då jag och Simme har ett hus med små mini-oss….. 😉

 

    Leave a Reply