Listor

En bra vän

29 juni, 2017

En bra vän

En bra vän är otroligt värdefullt för mig. Jag är lyckligt lottad och har några otroligt fina vänner, som jag vet skulle ställa upp för mig! Förr var vi alltid ett stort tjejgäng på över 10 personer, men nu på senare har man lärt sig uppskatta att ha lite färre men med mycket mer kärlek och omsorg.

En bra vän för mig är

  1. Någon som älskar att se min lyckas och nå mål som jag strävar efter. 
  2. En som jag vet gör sådant för mig som jag vill att den ska göra för mig. 
  3. En som jag kan sitta med i soffan en lördagkväll och käka pizza och kilovis med godis och inte säga ett ord till på hela kvällen (ping julia!!). 
  4. Någon som jag kan berätta allt för, både skitsaker och stora hemligheter. 
  5. Någon som skrattar åt mina skämt fast att dom egentligen är ganska tråkiga, och sen kan skratta åt hur dåligt skämtet vara!
  6. En som vågar erkänna sina brister och fel, och som inte bara lever på att visa upp sin framgång. Att kunna visa att livet inte alltid är på topp. 


Här är några av mina guldklimpar. Dessa damer får min vardag att kännas extra lätt! De ger mig så mycket glädje och kärlek och jag vet inte vad jag hade gjort utan dem. Sen hoppas jag ju såklart att de tycker att jag tillför något också, haha 😉 Glöm inte bort era nära och kära, håll hårt i dem och ta dem aldrig för givet. 

      Leave a Reply