Matlagning

Pasta med tryffelolja

1 augusti, 2017

Förra veckan bjöd Matilda hem mig på middag efter jobbet, och då serverade hon detta. Jag kunde inte låta bli att återskapa denna ljuvliga rätt! Pasta med tryffelolja och fläsk, ni hör ju hur gott det är!

Vissa dagar vill man slänga ihop något snabbt men som ändå känns lyxigt och väldigt gott. Denna rätt slänger du ihop på 10-15 minuter och ser otroligt fancy-pancy ut. Denna rätt passar även utmärkt att bjuda gäster på, då tryffeln tillsammans med det salta fläsket bidrar till en smakexplosion i munnen! Allt du behöver är pasta, flask, persilja och receptets nyckelingredients – vit tryffelolja!

pasta med tryffelolja

Gör såhär

Koka pastan enligt anvisningarna, skär fläsket i tärningar och stek det sedan ganska hårt. När pastan är färdig och du hällt av vattnet är det dags för tryffeloljan att göra magi. Häll på rejält och lägg sedan upp pastan på tallrik och addera fläsk. Toppa sedan med persilja och om du är lika crazy som jag så häller du på ytterligare lite tryffelolja, haha. Jag använder den här tryffeloljan.

Smaklig måltid! 🙂

  • Reply
    Emma
    1 augusti, 2017 at 21:35

    Alltså både låter och ser helt otroligt gott!! Jag bara MÅSTE testa!! 😍😍

    • Reply
      Amanda
      1 augusti, 2017 at 21:36

      Jaaaa det måste du 😍 kram!

Leave a Reply