Vardag

Kunde blivit en katastrof

2 augusti, 2017

Godmorgon! I morse vaknade jag av att sopbilen var utanför, och ni vet hur högljudd den är. Den piper, slänger med soptunnor och är allmänt jävla jobbig. Eftersom klockan inte ens var halv sju försökte jag somna om, men det var ju såklart omöjligt. What a lovely start va?

Dagen höll på att gå ännu mer åt skogen när jag tog ner kaffeburken och såg att den mer eller mindre var tom. Jag lyckades dock fiska upp det sista skrapet i bottnen, haha. Jag har ätit så himla tråkig frukost det senaste. Äggen har varit slut och vi har inte orkat gå och köpa… Och ni vet ju att kaffe, ägg och knäckemacka är ett måste. Har du några måsten vi frukosten?

Dagens planer

Idag är planen att jag ska städa här hemma. Jag behöver göra en ordentlig städning av köket och toaletten. Det är lätt att glömma bort städningen som egentligen inte syns, men som gör att det blir mycket fräschare. Som att plocka ur allt porslin och dammtorka, torka av bestick-insatserna i lådorna och torka av kaklet. Den riktigt tråkiga skiten alltså, haha. Senare ikväll ska jag träffa mina gymnasietjejer! I gymnasiet var vi ett stort gäng på 9 tjejer som höll ihop, och senare har vi delats upp lite. Så det är himla roligt att träffa alla ibland och catch up!

Har du några planer för dagen?

    Leave a Reply