Vardag

En förmiddag på sjön

14 augusti, 2017

Simon blev sugen på att fiska igår och frågade om jag ville följa med (mest av vänlighetsprincip tror jag). Han trodde nog inte jag ville det, men jag hade inga andra planer och tänkte att det kunde bli mysigt.

Vi tog bilen och båten till Barnarpssjön, en liten sjö nära Simons föräldrars hus. Det var måttligt tunga moln på himlen, men eftersom väder-appen på Iphone visade regnfritt var vi optimistiska. Det tog väl ungefär en halvtimma innan det började dugga… Haha. Men titta hur fint det är, så idylliskt!

Jag fick låna en regnjacka av Simons pappa, och tur var väl det. När vi var vid slutet av sjön började det spöregna. Haha jag såg ut som en michelingubbe där fram i båten. Som tur var hade vi med oss bullar och kaffe. Något måste man ju gotta sig med.

Sedan fick även Simon ta på sig mer kläder. Det var lagom gött när det regnade och det började rinna vatten där jag satt. Min rumpa längtade efter rumpvärmen i bilen, haha. Det blev ingen fisk, och när det började regna för 4 gången bestämde vi oss för att puttra tillbaka. Jag var ändå imponerad över att jag stod ut med 2 timmar i den blöta båten. Heja mig!

    Leave a Reply