Listor

Tre favoritbloggar

17 augusti, 2017

Jag läser inte många bloggar. Dels för att jag tycker det är svårt att fastna för en blogg, men även för att det inte finns många välarbetade bloggar. Det är många som tror att det är lätt att blogga, men det är det inte. Jag har hittat tre bloggar, som jag läser varje dag.

En bra blogg ska ha ett tema, ett syfte. Det ska vara välskrivna inlägg med bra formulerade meningar. Det finns inget värre än inlägg med slarvigt skrivna texter. Det ska vara luftigt och lätt att navigera. Sen viktigast av allt; bilder! Det är trots allt bilderna som får en att fastna med ögat. Dessa tre bloggar har allt det där! Så in och följ, ni blir inte besvikna 🙂

Fridas kök – En blogg fylld med goda recept (Och otroligt vackra bilder!). Hon bodde tidigare här i Jönköping men har flyttat till Stockholm. Hon bjuder på goda middagar men även läckra desserter och drinkar. Sedan har hon alltid fint porslin med, me like!

Lovisa Barkman – Ännu en Jönköpingstjej! Jag gillar verkligen hennes blogg. Hon är ofta på resande fot och lägger ofta upp helt fantastiskt fina bilder. Är jag shoppingsugen kan jag även gå in på hennes blogg för att få inspiration, haha. Hon har en riktig drömgarderob!

Sannasrum – Såklart denna donna ska vara med! Är det någon gång jag har idétorka kan jag kika in hos henne och få massa inspiration. Jag minns för många många år sedan när jag var intresserad av bloggdesign, så tog jag ofta tips från henne. Det var så roligt, jag hade kontakt med henne när hon jobbade på Blogfame (nuvarande Adviral), utan att veta att hon drev bloggen Sannasrum. Sedan mailade jag till ”Sannasrum” eftersom jag läste den bloggen och frågade om hon ville göra en bloggdesign åt mig. Fick som svar ”Vet du förresten att det är jag som är Sanna från Blogfame?”. Jag blev så förvirrad och skämdes så mycket, haha! Men hon är en supermysig tjej verkligen, och likaså är hennes blogg! Massa fin inredning och även kodning för oss nördar!

 • Reply
  Sanna
  17 augusti, 2017 at 10:10

  Men gulle, gulle, gulle dig <3 Vad glad jag blir, och så himla glad att få vara med i den här trion med dessa två andra tjejer ? Och nej, självfallet ska du absolut inte skämmas, det var väldigt få som uppfattade att "jag var en och samma person" haha 😛

 • Reply
  Frida Martis
  1 september, 2017 at 07:45

  Nämen åh, vad kul!! Tack! Vilken fin blogg du har. 🙂

Leave a Reply