Vardag

Ett välbehövligt frisörbesök

22 september, 2017

Äntligen är hemtentan inskickad och jag börjar känna mig som en människa igen! Jag har en ny fräsch frisyr också, så nu mår man.

Jag kände verkligen att jag var tvungen att gå till frisören nu. Hela sommaren har gått, och jag har varit utomlands två gånger. Det innebär att håret var extremt slitet nu, och gult glåmigt. Så för två veckor sedan bokade jag tid hos bästa Louise på Sax in the city. Hon är grym verkligen, och hade inte velat gå till någon annan!

Titta vad fin jag blev, som vanligt 🙂 Det är kort, välvårdat och en snygg ljus färg. Helt i min smak. Jag hade aldrig kunnat gå tillbaka till längre hår efter att ha kört kort ett tag. Säger alltid ”kapa av skiten nu” till Louise när jag kommer, haha. Tycker själv att jag passar bättre i kortare hår.

Välbehövligt

Jag tror inte ni förstår hur välbehövligt detta var. Efter mycket saltvatten, sol, en tuff start på skolterminen och nu en hemtenta, var mitt hår superslitet. Jag kände mig så himla grå, blek, frissig och tråkig. Då är det segt att gå upp på morgonen och känna att man inte blir snygg vad man än gör. Så ja, detta kan ha varit ett av mina mest välbehövliga frisörbesök någonsin!

    Leave a Reply