Naglar

Glitter flakes

25 september, 2017

Jag har ju berättat för er att jag gör gelenaglar på mig själv igen. Jag är i alla fall sådan att när jag påbörjar något nytt intresse kan jag inte sluta. Det blir som ett beroende!

Jag är alltså helt fast i att fixa och pilla med naglarna nu. Jag vill göra om dem hela tiden (inte för att jag inte blir nöjd, utan för att jag har så mycket inspiration). Så nu har jag gjort om dem igen, fast denna gången är de gjorda med en ljusrosa gele. I naglarna har jag lagt glitterflakes som jag köpt på Make Up Store för en herrans massa år sedan.

Jag blev dock inte jättenöjd denna gång med formen. Tyckte att de blev lite för tjocka och ojämna. Tror det har att göra med att jag var tvungen att lägga mer gele för att flakes:en inte skulle sticka upp. Får träna mer på det helt enkelt. Men visst blev det fint med flakes:en? Tyckte det gav en cool effekt, men ändå inte att det blev för mycket. Har ni tips på vad jag ska göra nästa gång? 🙂 

    Leave a Reply