Vardag

Amanda hjärta pyjamas

1 oktober, 2017

Då har även denna vecka nått sitt slut. Söndagar är min favoritdag, helt klart. Man får mysa i soffan, gå en promenad och äta upp helgens godisrester.

Denna dagen har varit alldeles perfekt. Jag och Simon drog oss i sängen innan vi gick upp och åt frallor. Sedan bar det av till K-rauta för att införskaffa oss hyllplan som vi nu har satt upp i badrummet. Simon begav sig sedan iväg på fotbollsmatch, som jag sedan promenerade till i det härliga höstvädret. Haha, Simon fick dock rött kort en bit in i matchen… Så vi åkte hem istället och började med middagen.

Amanda hjärta pyjamasar

Som student är man (iaf i min klass) ledig ganska många dagar i veckan för självstudier, och de dagarna har jag ingen lust att ta på mig kläder. Jag går därför alltid i pyjamas här hemma, från morgon till kväll om jag inte har något planerat, haha. Därför tycker jag att det är viktigt att det är en pyjamas jag tycker är fin och känner mig bekväm i. Jag har nästan alltid ett nattlinne och någon morgonrock över, gärna i siden eller spets för att det ska vara lite finare. Nu har jag dock haft mina pyjamasar ett bra tag, och kände därför att det var dags att uppdatera garderoben lite. Dessa två plagg kommer från H&M. Jag tycker generellt att de ofta har fina nattlinnen i bra kvalité.

Det fick bli ljusrosa denna gång! Tidigare har jag mest kört på svart, men inte denna gång! Jag älskar hur snyggt nattlinnet sitter! Det sitter åt stabilt vid brösten och är i ett stretchigt material som är väldigt följsamt. Morgonrocken är superskön i krossad sammet. Gillade den inte riktigt först, men nu älskar jag den. Lagom tjock, så att du inte fryser, men ändå lätt och luftig. Du hittar nattlinnet HÄR för 249:- och morgonrocken HÄR för 299:-.

Brukar ni använda pyjamas när ni är lediga och enbart går hemma? 🙂

    Leave a Reply