Vardag

Sammanfattning av helgen

9 oktober, 2017

Så var det måndag igen. Det gör dock inte mig så mycket när jag haft en så härlig helg. Jag har hunnit med både det ena och det andra!

Ja herregud vilken helg det varit. I fredags hann jag med att storstäda och sedan äta lunch med fina Carolina. På kvällen begav jag mig till Julia för en kväll med tacos och rödvin. Dock slutade kvällen med att jag blev kalasfull och att vi gick in till stan. När jag sedan tagit bussen hem till mig, följde jag bara efter killen som gick framför mig. Så jag gick in i fel hus och sluddrade sedan fram ”Oj jag har visst gått in i fel hus”, haha. Usch, ni kan ju ana hur jag mådde på lördagen…

En mer produktiv söndag

Ja, lördagen blev alltså inte särskilt produktiv. Söndagen var däremot perfekt! Jag och Simme fixade klart det sista i sovrummet, och jisses vad fint det blev. Jag visar er bilder på vad vi gjort lite senare idag. Håll utkik! Sedan åkte vi hem till hans föräldrar för söndagsmiddag, så jäkla gott. Det bjöds på fläskkotletter, potatis och brunsås. Svärfar gör de godaste fläskkotletterna ni kan tänka er 😉 Middagen avslutades sedan med blåbärspaj och vaniljsås, mh mh mhhhhhh.

 

    Leave a Reply