Listor

Sista minuten farsdag-present

9 november, 2017
Inlägget är reklam för ICA upplevelser och innehåller annonslänkar.

På söndag är det farsdag! Dagen vi hyllar våra fantastiska fadersfigurer i våra liv. Det kan ju dock vara så att du haft fullt upp och inte hunnit köpa något eller kommer hinna beställa hem något. I got you back!

Det finns massvis med roliga saker att ge sin pappa! Jag hade gärna gett honom en upplevelse, för visst är det upplevelserna som man alltid minns. Min pappa är ganska fåfäng! Han är en typiskt säljare som redan har parfym, skjortor och rak-kit hemma. Vad finns det då kvar att ge bort? Jo, en upplevelse han sent glömmer! ICA Upplevelser erbjuder hundratals aktiviteter och upplevelser till bra priser. Du beställer enkelt på hemsidan, och sedan kommer ett paket med presentkort hem i brevlådan till personen som ska få det. Just nu finns massor av roliga upplevelser till kampanjpris inför farsdag!

Självklart måste ölprovning vara med på listan! Ta med dig farsgubben och gå och smaka på öl! Pappa tycker sådant är jätteroligt, och jag vet att min sambo gav pappa detta i 50-årspresent. Det går alltid hem. Denna upplevelse är på kampanj just nu och kostar 378kr istället för 445kr! Köp HÄR.

Insåg när jag laddade upp bilden att den kanske ser lite tragisk ut med all inklippt alkohol, haha! Tycker inte farsgubben om öl särskilt mycket? Eller har ni redan testat det? Då är ju whiskey-provning perfekt! Du får ta del av whiskeyns historia, varför den smakar som den gör och framställningsprocessen. Självklart får du också provsmaka! Boka nu för 841kr istället för 990kr som är ordinarie pris! Köp HÄR.

Okej, denna är ju riktigt cool! Detta gav jag min lillebror när han fyllde 18 och han älskade det. Låt farsgubben köra en riktig sportbil! Detta hade pappa verkligen gillat. Just nu kostar det 1075kr istället för 1195kr. Köp HÄR.

Se till att skämma bort pappa ordentligt nu på söndag <3

    Leave a Reply