Vardag

Julklänning

15 november, 2017

Vi har nu passerat halva november, och det börjar dra ihop sig mot jul. Eller nja, kanske inte. Men jag är i alla fall redo och har införskaffat min julklänning!

Jag är alltid ute i god tid med klänning för jul och nyår. Jag minns ett år, så köpte jag nyårsklänning i maj, haha! I år har jag i alla fall väntat till november… 😉 I år ska jag och Simon äta jullunch med min släkt och julmiddag med hans släkt. De andra åren har vi nästan alltid firat kvällen hos mina föräldrar, så det blir ju kul med lite förändring 😉 Över nyår åker vi alla (min familj, Simons familj och Simons brors flickväns familj) till fjällen. Det ska bli så mysigt verkligen. Ser fram emot att sitta i stugan på kvällen och dricka vin och spela spel. Jag tror även att jag kommer ha samma klänning då som på jul. Idag bjuder jag enbart på en liten sneak peak på hur klänningen ser ut, och jag är verkligen helt kär i den.

 • Reply
  Maria
  21 november, 2017 at 07:12

  Såå fin den ser ut! Var har du hittat den?? Är också på jakt! Vill också säga att din blogg är så himla, himla bra!!

  • Reply
   Amanda
   21 november, 2017 at 08:26

   Ja, jag älskar den 🙂 Från Lindex. Gud vad snäll du är, tusen tack 🙂 Det behövde jag verkligen höra en mörk tisdagsmorgon! Kram på dig

Leave a Reply