Skönhet

Isadora holiday divine

23 november, 2017
Produkterna i inlägget är skickade till mig från ett PR-företag. Läs mer i min PR-policy.

Man vet att julen närmar sig när Isadoras julkollektion dimper ner i brevlådan! Även i år finner vi produkter klädda i guldfodral och det riktigt skriker jul och nyår om dem.

Jag har alltid tyckt att Isadoras ögonskuggor är bra, och jag har sparat ett gäng paletter genom åren. Förra årets julkollektion innehöll en skugga med ett extremt fint glitter. Den använder jag fortfarande! I årets palett finns nya fina glittriga och metalliska skuggor. Det finns även nagellack i klassiska julfärger så som lila, rött och guld. Låt oss dyka ner i Isadoras julkollektion Holiday divine.

Ögonskuggspaletten innehåller i år rosiga färger, helt i min smak! Denna palett kommer ju matcha min julklänning på pricken, hur perfekt? Jag har alltid gillat Isadoras nagellack och jag vet att även ni gör det 😉 De är bra pigmenterade, håller länge och har en bra pensel. Lacken i årets julkollektion är dova och mörka med en hint av skimmer i sig, förutom glitterlacket då såklart som är fullproppat med glitter. Det ena lacket är en mörk blå-lila ton och det andra är en mer murrig vinröd ton. Sedan finns även ett sjukt fint holo-lack som sagt, MMMM!

I samband med kollektionen lanseras också nya glitterliners i både guld och silver. Det tillkommer även en ny färg i deras omättligt populära Lip Desire. Färgen är en klassisk röd med en hint av skimmer i sig, väldigt fin faktiskt 🙂

Kommer du köpa något från Isadoras julkollektion Holiday divine?

 

    Leave a Reply