Vardag

Fredag

24 november, 2017

Så var det fredag, min favoritdag! Idag är en lite extra mysig fredag också. Även igår var en väldigt mysig dag. Det är mycket mys nu. Men det är ju det jag älskar med hösten/vintern!

Igår hade jag en mysig dag för jag åt frukost med en saknad Julia! Vi satt och pratade i två timmar innan hon skulle åka till jobbet. Jag spenderade dagen framför datorn där jag planerade kommande blogginlägg. Jag hann också titta på lite serier i soffan med 😉 Anledningen till att denna fredag är mysig är att jag, mamma, svärmor, Therese och Helena ska gå på relax! Ha det gött i ett varmt bubbelbad, basta och bara ta det lugnt. Där efter ska vi alla mötas upp, tillsammans med våra män, och gå ut och äta. Ska bli så mysigt verkligen 🙂

Hur ska ni spendera er fredag? 

    Leave a Reply