Listor

Julklappstips #1

27 november, 2017

Okej, det börjar dra ihop sig mot jul. Varje år är det lika svårt (om ni frågar mig) att veta vad man ska köpa i julklapp till alla nära och kära.

För att underlätta för er (och mig också såklart) kommer jag lägga ut lite julklappstips denna veckan. Jag har delat upp det i kategorierna mamma/syster/mormor/farmor, pappa/broder/morfar/farfar och pojkvän/flickvän. Det betyder självklart inte att du inte kan ge din mamma något som finns i pappa-kategorin 🙂 Det var bara ett smidigt sätt att dela upp den, okeeeeej?

Halsduk – Jag älskade denna halsduk så fort jag såg den! Tänk vad fin den hade varit nu i gråa, mörka tider! Vill man inte köpa en orange finns det såklart andra färger och märken 🙂 Men jag dog så fin denna var. Du hittar den här!

Vinglas – Detta är mina och många andras favoritvinglas! De är superfina och är bra pris på. De kommer från Iittala och är deras rödvinglas. Jag gav dessa till min mamma förra året och hon blev jätteglad. De finns att köpa här!

Skål – Denna skål har jag själv hemma och det är typ en av mina finaste ägodelar, haha. Den är i porslin och jag älskar mönstret på den. Så vill du ge någon som är dig kär, en lyxig skål rekommenderar jag denna 🙂 Finns här!

Bricka – Gud vad denna bricka är fin! Vet att min mamma hade äääälskat denna. Tycker det är superfint att luta en bricka på köksbänken mot väggen. Du hittar denna fina bricka här!

Doftljus – Det är alltid ett säkert kort med doftljus, speciellt när de kommer från Voluspa! Här får du ett perfekt kit med tre ljuvliga dofter. Dem hittar du här!

Jag hoppas att ni tyckte något såg kul ut 🙂 Som sagt, även om ni inte tyckte just den skålen eller halsduken var snygg, så kanske ni kommer på att det är någon annan skål eller halsduk ni vill köpa!

    Leave a Reply