Vardag

Veckan

13 december, 2017

Det var inte igår jag uppdaterade bloggen… Jag har helt enkelt inte haft någon lust. Istället har jag njutit av lugnet och julen som närmar sig.

Ibland måste man tillåta sig att bara ta det lugnt och inte göra något speciellt. Det har inte varit så att jag inte haft inspiration till att blogga, jag har massvis med saker att blogga om. Men som jag nämnde innan, så har jag istället prioriterat tid med simon, jag har varit på stan en hel dag med mamma och jag har umgåtts med vänner.

Veckans planer

I måndags var jag både i skolan och på jobbet. Måndagarna brukar bli lite stressiga då jag alltid skyndar från skolan till jobbet… I tisdags var jag ledig, så jag och mamma spenderade dagen på stan. Vi åt god sushi och handlade julklappar. Idag är det onsdag och jag är i skolan. Sedan ska jag hem och skriva en inträdesbiljett till morgondagens seminarium. Jag behöver även städa lite hemma för på torsdag kommer några klasskompisar hem till mig på lite klassfest, haha. På fredag är jag ledig och då ska jag till gynekologen, jag ska koka julskinka och jobba!

    Leave a Reply