Vardag

Xmas gifts

13 december, 2017

Jag älskar när hörnet vid balkongdörren i lägenheten börjar fyllas med julklappar. Det tillför verkligen riktig mysstämning.

I år blir det dock inte så många paket som jag ska dela ut. I min släkt har vi dragit lott om vem man ska köpa ett paket till. På så sätt får alla varsitt paket, men man slipper köpa enbart för köpandets skull. Jag tycker det är en bra idé. Det blir annars att man bara byter saker med varandra. Vill jag verkligen ha något köper jag ju det själv 🙂

Who’s been good this year?

Jag fick äran att köpa till min mamma! Jag har redan köpt hennes present, och jag tror att hon kommer gilla det 🙂 Sedan brukar alltid svärmor och mormor få varsin klapp. Något litet bara som jag vet att de blir glada för men som de inte köper själva. Ser även ut som att det ligger ett paket till fröken Håård där. Tydligen har hon varit snäll i år… 😉 Om ni undrar vad som ligger i den lilla påsen så är det diverse skönhetsartklar som jag samlat på mig under året som inte gått åt eller som jag inte använt. Brukar låta släkten slåss om dem 😉 Simon och jag har infört som tradition (sedan föra året, haha) att vi på julaftons morgon ger varandra något litet, för typ 100 spänn. Sedan har vi inte tänkt köpa något till varandra i år. Det blir ju verkligen bara att man byter saker. Så vi har sagt att vi ska åka och hitta på något istället. Åka på spa typ 🙂

    Leave a Reply