Vardag

Året där allt förändras

8 januari, 2018

I tre dagar har jag suttit nu och försökt skriva ett inlägg. Av någon anledning slutar det med att jag stänger ihop datorn och går där ifrån.

Jag har försökt formulera ett ”nytt år och nya möjligheter”-inlägg. Men samtidigt som jag skriver känner jag hur trött jag blir på mig själv och jag kommer på mig själv med att skriva ner löften som jag egentligen redan lever efter. Varför lova sig massa saker och göra en stor grej av något när det egentligen bara är att ge sig fan på det. Gör det bara Amanda, du behöver inte skriva ett klyschigt inlägg om det! Istället kan vi väl prata om allt roligt och spännande som händer detta året?!

En stor förändring väntar

♥ År 2018 är året då jag tar examen, då jag blir en färdigbakad lärare. I juni ser jag högskolan för sista gången och det ska bli sååå skönt. Jag har gått i skolan hela mitt liv, utan uppehåll. Att jag nu ska lämna skolbänken känns jättekonstigt. Jag kan inte fatta att jag snart ska stå på egna ben och ansvara för en hel klass med barn. Haha, jag själv är ju ett barn??
♥ Jag har lovat mig själv att jag ska bli en lugnare Amanda. Jag ska inte stressa upp mig i onödan och inte grubbla över onödiga saker. Släpp det och gå vidare ska vara mitt motto!
♥ Jag ser fram emot att äntligen kunna börja spara pengar på riktigt. Haha, låter kanske jättekonstigt, men jag har aldrig haft en ”riktigt lön”. Visst att jag extrajobbar osv, men som student och extrajobbare är det inga storkovor jag kan lägga undan 😉 Det ska bli kul att kunna börja spara till min och Simons framtid!
♥ Jag vill fortsätta leva som jag gör idag. Jag är så himla stolt över mig själv för att jag fått in rutin på träningen. Jag mår så mycket bättre, framförallt psykiskt när jag tränar.

 

    Leave a Reply