Vardag

Dags att säga hejdå

3 februari, 2018

Ja, vad ska man säga. Det har gått 9 år sedan jag startade upp min första blogg. Jag hade aldrig kunnat tänka mig att det skulle komma en dag då jag kände att det var nog.

För så är det faktiskt. Jag känner att det är nog nu. Jag tycker inte längre att det är kul, och jag har inte heller tiden. Egentligen gillar jag att skriva, och jag går in här ibland för att skriva ett inlägg eller två. Men av någon anledning har det de senaste gångerna slutat med att jag inte publicerat inläggen. Det har inte känts som att det varit något värt att publicera. Det är synd, för jag har aldrig varit mer nöjd med layout:en på bloggen och jag älskar ju att skriva om inredning och matlagning. Trots det så känner jag inte för att skriva.

Intresset dog

Det började med att jag tappade intresset för smink, som tidigare var mitt största intresse någonsin. Jag spenderade alla pengar på smink, jag drömde om smink och jag bloggade om smink. All day every day. Sen helt plötsligt bara dog det intresset! Nu mera lägger jag 15 minuter på mornarna till att sminka mig, och jag använder nästan aldrig foundation. Ganska stora kontrast mot tidigare då det tog nästan en timma och jag tom. använde ögonskugga till skolan. Det är även lite detta som har hänt med bloggandet, jag brukade älska det. Nu orkar jag knappt tänka på bloggen. Till sommaren tar jag min examen, och jag kommer börja jobba heltid 7-16. Det kommer inte finnas utrymme till bloggen, och det känns faktiskt ganska skönt. Det här med bloggande och smink är inte riktigt min grej längre. Eftersom jag började med blogg så himla tidigt känner jag väl kanske att jag vuxit ifrån det nu, att jag inte är densamma som jag var då. Jag har verkligen vuxit med bloggen och jag är så glad att jag har bloggat. Men som sagt så känner jag att jag vuxit ifrån den.

Tack och hej

Jag vet inte vad som kommer hända med bloggen riktigt. Jag är nog inte redo att radera den för gott just nu. Men jag kommer inte uppdatera den och jag kommer inte ha dåligt samvete över det. Vi får se om jag ångrar mig eller om jag faktiskt tar bort den så småningom. Jag kommer maila de företag som skickar press-utskick till mig och avböja kommande utskick. Det känns ju inte riktigt fair att få hem produktprover när jag inte ens bloggar. Bloggen har gått upp och ner statistiksmässigt, men jag vet att jag alltid haft ett gäng trogna följare och er är jag otroligt tacksam över. Det är trots allt extra roligt att blogga när man vet att fler läser. Så tack ska ni har, ni är så himla bra! Vill ni fortsätta följa mig och mitt liv får ni mer än gärna följa mig på instagram, där heter jag amasve.

Puss och kram på er, och tack för dessa 9 åren.

  • Reply
    Maria
    6 februari, 2018 at 05:52

    Neej vad tråkigt!! Har följt dig såå länge! Men jag förstår dig. Önskar dig all lycka till!

Leave a Reply