Vardag

Dags igen

8 januari, 2019

Jaha, är det dags nu igen tänker ni. Eller ni och ni… Efter 5 månader av tomhet här på bloggen förväntar jag mig inte direkt att någon ens minns min lilla blogg, haha. Jag ser dock i statistiken att det är ett fåtal som dinglar in här varje dag. Kanske bara är troll som letar bloggar att spy galla över?

Vad händer nu då?

Jag har lite svårt att avgöra varför jag egentligen ligger här i sängen, en tisdagskväll kl 22.14 och skriver på min gamla avdankade blogg. Men jag fick ett sug. En gång bloggare, alltid bloggare?
Jag vill tro att jag kommer börja skriva lite igen. För jag älskar ju att skriva och publicera bilder på allt mellan himmel och jord. För ett år sedan skrev jag enbart skönhetsrelaterade inlägg. Den tiden är way gone och jag känner väl kanske inte att jag har något tema eller någon röd linje längre. Det var nog det som gjorde lite att jag slutade blogga.

Annars då?

Jag har redan hunnit arbeta en hel termin som lärare! En hel termin med världens goaste barn och kollegor. Tiden har verkligen bara sprungit förbi och jag är så himla glad över mitt jobb. Att man kan tycka att det är så kul att gå till jobbet trodde jag faktiskt inte.
Jag mår väldigt bra i övrigt också. Jag och Simon har det bättre än någonsin och ja, allt bara flyter på.

Så nu får vi helt enkelt se vad som händer. Om det dyker upp fler inlägg här hädanefter, eller om det tar 5 månader igen 😉

    Leave a Reply