Inredning

Välkommen videung

21 januari, 2019

Man märker att det går mot ljusare tider nu i blomdisken. Det är inte längre bara amaryllis, lökar och grova krukväxter på hyllorna utan nu pryds de av tulpaner, nejlikor och videung! Helt i min smak verkligen 🙂

Videung

Jag älskar verkligen denna enkla växt. Jag hade det hemma förra året också, och jag brukar ställa ner dem i en vas utan vatten tillsammans med lite eukalyptus. Trots att de torkar lossnar inte de söta fjuniga skotten, utan de sitter kvar. Du kan alltså behålla buketten huuuur länge som helst! Både fint och ekonomiskt alltså 😉

 • Reply
  Patricia
  3 juni, 2019 at 04:38

  Hej!
  Du råkar inte ha kvar någon kvist videung att sälja till mig?
  Jag ångrar såå mycket att jag inte köpte och torkade.
  Min son föddes i april och heter Vide i andranamn.
  Jag skulle så gärna velat ha en videkvist sparad från hans födelseår!
  Kontakta gärna mig på mail isåfall!

Leave a Reply